Ilmalämpöpumput Vihdin ja Helsingin seudulla

Meiltä ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot

Eristyspari Oy:n palveluihin kuuluvat myös ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot. Jos olet ajatellut kotiin tai muuhun kohteeseen uutta lämmitysjärjestelmää, on ilmalämpöpumppu varsin hyvä vaihtoehto. Markkinoilla olevat mallit ovat hyvin tehokkaita, ja niiden ansiosta rakennuksen lämmityskustannuksissa voidaan saavuttaa tuntuvat säästöt. Ilmalämpöpumpulla onnistuu myös sisäilman viilentäminen. Kysy lisää! Palvelemme Vihdin ja Helsingin seudulla, tarpeen mukaan kauempanakin.

Autamme valitsemaan parhaan ilmalämpöpumpun kohteeseesi

Olemme tehneet ilmalämpöpumppujen asennuksia vuodesta 2008. Halutessasi suosittelemme pumppua, joka sopii käyttötarpeisiisi parhaiten. Teemme asennukset ja tarjoamme myös huoltopalvelun. Huolto kannattaa tilata säännöllisesti, sillä se takaa pumpun pitkän eliniän ja toimintavarmuuden.  

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta! Muistathan, että meiltä saat myös LVI-eristystyöt vuosikymmenien kokemuksella. Toimialueemme ulottuu Vihdistä koko Uudellemaalle. 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Eristyspari Oy
Tuohikengäntie 153
03300 OTALAMPI

Y-tunnus:
Puh: 0400 406 384

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Eristyspari Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.