LVI-eristystyöt Vihdistä laajasti Helsingin seudulle

Ammattilaisen tekemät eristykset pitävät putket tiiviinä ja talon rakenteet kuivina

Eristyspari Oy:ssä on tehty LVI-eristyksiä vuodesta 1972. Vuosikymmeninen kokemuksella voimme sanoa tuntevamme eristystyöt ja keinot saavuttaa laadukas lopputulos. Pidämme huolen, että LVI-putket eristetään täysin kondenssitiiviiksi kaikilta putkiston osilta. Näin vesi ei pääse kulkeutumaan talon rakenteisiin ja aiheuttamaan ikäviä ja kalliita vahinkoja. Eristyspalveluihimme kuuluvat  mm. ilmastointikanavan- ja lämpöputken eristykset. Teemme LVI-eristyksiä Vihdin ja Helsingin seudulla. Tarpeen mukaan voimme lähteä tekemään töitä myös muualle. Ota yhteyttä!

LVI-eristykset

  • ilmastointikanavan eristys
  • lämpöputken eristys
  • vesijohdon eristys
  • jäähdytysputken eristys

Tarvitsetko uutta lämmitysjärjestelmää?

Meiltä saat myös ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot. Ilmalämpöpumppu on erittäin hyvä ja suosittu ratkaisu kodin lämmitysjärjestelmäksi, niin uusissa kuin vanhoissakin rakennuksissa. Voit lukea lisää aiheesta ilmalämpöpumput-sivulla

Pyydä tarjous LVI-eristyksistä tai kysy muusta mieltäsi askarruttavasta asiasta. Meillä on ilo olla apunasi tarjoamamme palvelun tiimoilta! Toimimme Vihdin ja koko Uudenmaan alueella.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Eristyspari Oy
Tuohikengäntie 153
03300 OTALAMPI

Y-tunnus:
Puh: 0400 406 384

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Eristyspari Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.